pes 2010 full indir

2 Eylül 2014 Salı tarihinde yazıldı.

pes 2010 full indir
Pes 2010 İndir / Full / Tek Link

Pes 2010  duraklayan ve mevcut oyunların artık sıkıcı gelmeye başladığı dönemde bütün dikkatleri üzerine çekti. Çünkü bir önceki serilerinde kendini tekrar eden Pes serisinin artık değişiklik yapma vakti gelmiş gibi görünüyordu. Beklentiler bu şekilde yoğunlaşınca Konami şirketi üzerine düşeni eksiksiz olarak yaparak Pes 2010′u bomba gibi çıkarttı.unblocked games
Eskiden beğenilen noktaları yeni versiyonlara da koyarsan onlarda beğenilir mantığının işe yarmadığını gören Konami gerçekten doğru adımı atmayı başardı. Bunun ilk örneğini Pes 2008 ile görmeye başlamıştık. Bu oyunda neredeyse bir eski versiyonunu tamamen taklit ediyordu ve oynanış açısından bir animasyon filmden farkı da yoktu. Ardından Pes 2009 için bu olumsuz etkilerle birlikte çalışma başlatmış olup değişiklik getirmeye niyetlenmişti. Bir nebze olsun oyuna renk katmayı başarabilmiş ancak istediği etkiyi yaratamamıştı. Sıra Pes 2010′a geldiğinde ise gerçek bombayı patlamayı başarabildi. Serinin en güzel oyunları arasında gösterilen Pes 2010 da aydınlatma adında yeni bir sistem kullanılmış olması oynanabilirliği önemli düzeyde çıtayı yükselterek kendi kendiyle yarışmayı bırakıp rakiplerinin’de üstüne geçmiş oldu. Pes 2010 tek link indirebilir ve full olarak oynayabilirsiniz.
yeni linkler Best of all, you can play Agar.io for free in your browser, or using the dedicated app available for both iOS and Android. Simply go to the game’s website, log in as a guest or through Facebook, and enter a username for yourself. You can also use the Settings button to change your server.


pes 2010 full indir yazısı icin 0 yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.

    Arama Kutusu

    Popüler Konular

    Ivır Zıvır

    inci agario
    gta 4 indir gta 5 indir
    gta vice city indir city car driving indir
    gta san andreas indir left 4 dead 2 indir
    sevgiliye kitap
    fifa 2015 indir serious sam 3 indir
    football manager 2015 indir pes 2015 indir
    the sims 4 indir pes 2012 indir
Bu blog Blogger alt yapısı ile oluşturulmuş,
WordPress temalarına taş çıkartacak derecede tasarlanmıştır.
</>
oyun indir iddaa gta san andreas indir