Windows XP SP3 Pro Full İndir

12 Ekim 2013 Cumartesi tarihinde yazıldı.

Windows XP SP3 Pro Full İndir
Windows XP SP3 Pro Full İndir
 BT Uzmanları ve Geliştiriciler için Windows XP Service Pack 3 Ağ Yükleme Paketi Windows XP SP3, daha önce yayınlanan tüm performans, güvenlik ve kararlılık güncelleştirmelerini birleştirir. Hizmet paketi ayrıca belirli sayıda yeni ve geliştirilmiş işlev de sunar, ancak Windows XP deneyimini önemli ölçüde değiştirmez veya Windows’un yeni sürümlerine ait özellikleri Windows XP’ye taşımaz. Windows XP SP3’ün amaçları şunlardır:
Windows XP dağıtmayı sürdüren müşteriler için yeni bir temel sunmak ve tek tek güncelleştirme uygulamanın verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırma konusunda bu müşterilere yardımcı olmak.
Kullanıcıların Otomatik Güncelleştirmeler ile tek tek güncelleştirmeleri reddederek gözden kaçırmış olabileceği güncelleştirmelerdeki eksikleri gidermek ve Windows Update üzerinden kullanıma sunulmayan güncelleştirmeleri sunmak. Windows Vista en gelişmiş güvenlik ve yönetim olanaklarını sunar, ancak şu anda Windows Vista’ya yükseltme yapamayan bilgisayarlar için Windows XP SP3, bu bilgisayarların tüm kullanılabilir güncelleştirmelere sahip olmasını ve Ağ Erişim Koruması (NAP) gibi bazı yeni Windows Server 2008 olanaklarından faydalanmasını sağlar.
Alternatif


Etiketler: XP ağ yükleme paketi, XP Service Pack, Service Pack, Update Pack, SP3, OS Update, OS Fixes, Windows XP pro güncel nisan 2013, Windows XP SP3 Pro Nisan, Windows XP SP3 Pro Nisan 2013 Güncel, Windows XP SP3 Pro Nisan 2013 Güncel Tek link, Windows XP SP3 Pro Nisan 2013 türkçe, Windows XP SP3 Pro Nisan güncel katılımsız, Windows XP SP3 Pro Nisan güncel tek link, Windows XP SP3 Pro Nisan tek link, xp indir, xp nasıl kurulur?, xp tamindir, xp full indir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..
Etiketler

Windows XP SP3 Pro Full İndir yazısı icin 0 yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.

    Arama Kutusu

    Popüler Konular

    Ivır Zıvır

    inci agario
    gta 4 indir gta 5 indir
    gta vice city indir city car driving indir
    gta san andreas indir left 4 dead 2 indir
    sevgiliye kitap
    fifa 2015 indir serious sam 3 indir
    football manager 2015 indir pes 2015 indir
    the sims 4 indir pes 2012 indir
Bu blog Blogger alt yapısı ile oluşturulmuş,
WordPress temalarına taş çıkartacak derecede tasarlanmıştır.
</>
oyun indir iddaa gta san andreas indir