Point Blank Full İndir

7 Ekim 2013 Pazartesi tarihinde yazıldı.

Point Blank Full İndir
Point Blank Full İndir
 FPS oyunları piyasaya çıktığı ilk zamandan günümüze kadar birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmış olan oyunların başında gelmektedir. Özellikle bu oyunların online olarak oynana versiyonu birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Son yıllarda bu türde birçok oyun yapılmış ve bu oyunların birçoğu da oyuncular tarafından sevilerek oynanmıştır. Bu oyunlardan bir tanesi de Point Blankoyunudur.
Point Blank oyunu ülkemize aracı firmalar sayesinde gelmiş ve tamamen Türkçe olan bir oyundur. Bu sayede de oyundan daha fazla zevk almaya başlıyorsunuz. Oyundaki menüler, ses efektleri ve görebileceğiniz hemen her şey Türkçedir.
Point Blank oyunu grafikler konusunda oldukça başarılı bir performans göstermektedir. Oyundaki hemen her detay çok iyi bir şekilde düşünülmüştür. Haritadaki nereye bakacak olursanız olun en ince detayına kadar her şeyin yapıldığını çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.
Oyunda seçebileceğiniz birbirinden farklı karakterler bulunmaktadır. Bu karakterlerin hepsinin farklı hikâyesi bulunmaktadır. Karakterinizi seçtikten sonra dükkâna girerek karakterinizin donanımlarınızı almanız gerekmektedir. Böylece daha güçlü ve daha korkunç olabileceksiniz.
 Lisans: ücretsiz
Dil
: türkçe
İşletim Sistemi
: xp/vista/7/8
Yapımcı
: Nfinity
Eklenme
: 03-10-2013
Toplam İndirme
: 52
Dosya Boyutu
: 859.9 mb


Google aramaları: Point Blank bilgi, Point Blank genel bilgiler, Point Blank kaydol, Point Blank kayıt ol, Point Blank nasıl oynanır, Point Blank online, Point Blank oyna, Point Blank rehberi, Point Blank resimleri, Point Blank tr, Point Blank trailer, Point Blank Türkiye, Point Blank üye ol, Point Blank video


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..

Etiketler

Point Blank Full İndir yazısı icin 0 yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.

    Arama Kutusu

    Popüler Konular

    Ivır Zıvır

    inci agario
    gta 4 indir gta 5 indir
    gta vice city indir city car driving indir
    gta san andreas indir left 4 dead 2 indir
    sevgiliye kitap
    fifa 2015 indir serious sam 3 indir
    football manager 2015 indir pes 2015 indir
    the sims 4 indir pes 2012 indir
Bu blog Blogger alt yapısı ile oluşturulmuş,
WordPress temalarına taş çıkartacak derecede tasarlanmıştır.
</>
oyun indir iddaa gta san andreas indir