Left 4 Deat Full İndir

29 Ağustos 2013 Perşembe tarihinde yazıldı.

Left 4 Deat Full İndir
Left 4 Deat Full İndir
Left 4 Deat oyunu alışıla gelmiş hep aynı türdeki oyunların aksine etkileyici ve sürükleyici hikayesiyle büyük ilgi gören ve dünya çapında binlerce kişi tarafından oynanan bir oyundur. Oyunu indirdiğinizde sizi karşılayan birçok farklı modlardan istediğinizi seçerek oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun içerisinde farklı modların olması oyunu daha uzun süre sıkılmadan oynamanızı sağlar ve bu sayede indirip kısa sürede sıkıldığınız için uğraşmanıza değmeyecek oyunların arasında yer almaz. Oyunun hikâyesine baktığımızda dünyadaki bütün insanların zombiye dönüşmesi sonucunda dünya çapında geriye kalan sadece 4 kişi bir ekip olarak hayatta kalmaya çalışırlar. Zombilerle savaşarak hayatlarını devam ettirmeye çalışan 4 kişilik ekip dışında isterseniz zombi olarak bu 4 kişiyi öldürmeye de çalışabiliyorsunuz. Grafik kalitesi iyi denebilecek seviyede olan oyun piyasadaki oyunlardan gerçekten farklı bir yapıda olduğundan indirdiğinizde sıkılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Left 4 (Four) Deat’i full olarak hemden tek link üzerinden indirmeniz için sizlerle dosyayı paylaşıyoruz. Bu sayede sizde bu etkileyici ve sürükleyici maceranın tadını çıkartmaya ve değişik bir oyun deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz. Linkten indireceğiniz dosyalar diğer birçok sitedeki gibi oyunun deneme sürümü değildir. İndireceğiniz dosyayı kurduktan sonra oyunun bütün özelliklerinden faydalanarak full bir şekilde oynamaya başlayabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.



Google aramaları:  Left 4 Deat Full İndir, Left 4 Deat Full indir, Left 4 Deat oyunu indir, tamindir, fulliindir, gezginler indir, teklinkindir, savaş oyunu indir, dövüş oyunu indir, oyun oyna, dövüş oyunu indir, silah oyunu indir, silah oyunu oyna, at oyunu oyna, at oyunu indir,


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıstır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız, (Ç)alıntı durumunda, gerekli tüm isler yapılacaktır..
Etiketler

Left 4 Deat Full İndir yazısı icin 0 yorum:

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
Not: Eğer Google hesabınız yoksa Yorumla Biçimi'nden Anonim veya Adı/URL'yi seçip yorum atabilirsiniz.

    Arama Kutusu

    Popüler Konular

    Ivır Zıvır

    inci agario
    gta 4 indir gta 5 indir
    gta vice city indir city car driving indir
    gta san andreas indir left 4 dead 2 indir
    sevgiliye kitap
    fifa 2015 indir serious sam 3 indir
    football manager 2015 indir pes 2015 indir
    the sims 4 indir pes 2012 indir
Bu blog Blogger alt yapısı ile oluşturulmuş,
WordPress temalarına taş çıkartacak derecede tasarlanmıştır.
</>
oyun indir iddaa gta san andreas indir